Euro Grass

Home » Euro Grass

Vitagro – Euro Grass

Euro Grass ontwikkelt zich verder als DSV zaden Nederland. Euro Grass volgt de koers van het zaaizadenconcern Deutsche Saatveredelung AG uit Lippstadt dat al jaren aandeelhouder is van Euro Grass. DSV zaden Nederland richt zich op de veredeling, productie, advisering en verkoop van o.a. grassen, groenbemesters, granen en koolzaad.  DSV – Groei door innovatie

Kiest u voor kwaliteitsgras, dan kiest u kwaliteitsrassen en mengsels van Euro Grass. De specialisten van dit internationaal opererende, gespecialiseerde veredelingsbedrijf zijn dagelijks bezig om voor iedere situatie de juiste grasmengsels te ontwikkelen. Met regelmaat introduceert het nieuwe rassen die hoog scoren in de nationale en internationale rassenlijsten.

Euro Grass streeft ernaar alleen de beste rassen te ontwikkelen voor sportvelden, golfbanen, gazons en openbaar groen. Zo heeft Euro Grass de nummer 1 engels raairas Eurodiamond ontwikkelt. Samen met het vertrouwde en kwalitatief sterke ras Vesuvius vormt de SV7 Maxima de perfecte combinatie voor sportvelden.

Ook voor golf, openbaar groen een gazons streeft Euro Grass naar duurzaamheid en kwaliteit.
Euro Grass

Comments are closed.