Sterk en snel kiemend teemengsel van DLF


Vitagro slaat goed af met nieuwe golfmengsels

Met gepaste trots introduceert Vitagro het nieuwe Promaster Golf tee-/fairwaymengsel van DLF. Het geeft de snelste kieming bij lage temperaturen, is stressbestendig en heeft een hoge droogte- en ziektetolerantie. Het mengsel bevat twee rassen Fijnbladig Engels raaigras en twee van de beste roodzwenkrassen van dit moment. Beudin staat nr.1 in de Nederlandse Grasgids 2017 dankzij de hoogste scores op standvastigheid en zodedichtheid.

Doorzaai struisgras op greens

Voor doorzaai op greens heeft Vitagro zowel de nr.1 struisgras Arrowtown als de nr.2 Manor in zuivere vorm beschikbaar. Genetische variatie versterkt de weerbaarheid tegen ziekten, dus een combinatie van deze toppers is zeker het overwegen waard. Hiermee is 100% resultaat op doorzaai te realiseren.

Doorzaai op fairways

Voor doorzaai op fairways komen verschillende alternatieven in aanmerking. Naast het Promaster Golf  tee-/fairwaymengsel van DLF levert Vitagro een zeer fijnbladig Engels raaigrasmengsel uit de stal van DSV met 50% Eurocordus en 50% Vesuvius. Beide rassen staan al jaren in de top van de Nederlandse Grasgids en blinken uit in droogtetolerantie. Zeer geschikt dus voor doorzaai op schrale zandgronden en bosbanen.

Gratis STRI Grasgids

Heeft u vragen? Onze productspecialist Jan IJmker (06 – 5424 6157) beantwoordt ze graag.
Bestellingen kunt u mailen naar Verkoop@vitagro.nl of telefonisch doorgeven aan onze verkoop binnendienst (0481 – 364 136). Voor snelle beslissers ligt er een gratis STRI Turfgrass Seed 2017 gids klaar (Engelstalig), waarin u kunt zien hoe goed bovengenoemde rassen presteren.

Comments are closed.