Partners

Bio-Trio

organische meststoffen

Bio-Trio is een innovatieve leverancier van organische meststoffen voor boomkwekerijen, sportvelden, golfbanen en openbare ruimten. Het assortiment omvat zeer diverse producten voor tal van toepassingen. Ook anderszins is Bio-Trio gefocust op duurzaamheid. De toevoeging van zeolieten aan de meststoffen zorgt voor nog minder uitspoeling naar het bodemwater en absorbeert de reuk van organische meststoffen.

DSV Eurograss

graszaden

Kiest u voor kwaliteitsgras, dan kiest u
kwaliteitsrassen en mengsels van DSV zaden Nederland (voorheen Euro Grass). De specialisten van dit internationaal opererende, gespecialiseerde veredelingsbedrijf zijn dagelijks bezig om voor elke situatie de juiste grasmengsels te ontwikkelen. Met regelmaat introduceert het nieuwe rassen die hoog scoren in de nationale en internationale rassenlijsten.

Bekijk hier de brochure

 

 

Haifa

gecoate en langzaam
werkende meststoffen

De meststoffen van Haifa kenmerken zich door zuiverheid, lange werkingsduur en gelijkmatige afgifte. Hierdoor ontstaat een snelle kleurrespons met een langdurig, gegarandeerd effect. De productlijnen zijn perfect afgestemd op sportvelden en golfbanen. Bijkomend voordeel is de geringe uitspoeling van de meststoffen en de besparing in het aantal giften. Hét bewijs dat milieu, kostenbeheersing en een hoogwaardige grasmat prima samengaan.

BVB Substrates

beplantingsaarde

Sinds 2015 werkt Vitagro samen met de gerenommeerde substraatproducent BVB Substrates(Bas van Buuren) uit De Lier. Dankzijdit partnership levert Vitagro een nog brederpakket beplantingsaarde en andere substraten.Voor toepassing in openbaar groen en opsportterreinen gaat het vooral om de volgende producten: bezandingszand, bomenzand, bomengrond,dressgrond, bomenstructuur 16-32 BVB urbangranulaat 70-45.

Mivena

 gecoate en langzaam werkende meststoffen

Mivena produceert onder andere meststoffen met een biologisch afbreekbare harscoating. Deze meststoffen kenmerken zich door topkwaliteit, lange werkingsduur en gelijkmatige afgifte. Het gecontroleerd vrijkomen van voedingselementen zorgt voor een uniforme, rustige groei. Dit komt tot uiting in een gezonde, uniforme kleur en een sterke, vitale grasmat. Het ontbreken van groeipieken vermindert de noodzaak van maaien en vegen, wat de onderhoudskosten beperkt en bijdraagt aan de reductie van CO2. Vrijwel alle Mivena producten bevatten de sporenelementen magnesium, ijzer en mangaan. Deze bevorderen de opname van voedingselementen, wat zorgt voor een nog efficiënter meststof gebruik. De werkingsduur van de gecoate producten varieert van 2 à 3 tot 8 à 9 maanden. Er zijn dus minder strooibeurten nodig. Dat is positief
nieuws voor het milieu én voor uw onderhoudsbudget.

DCM

organische meststoffen

De meststoffen van DCM zijn samengesteld uit hoogwaardige organische en minerale grondstoffen. Zij worden zodanig geformuleerd dat de meststoffen een lange werkingsduur krijgen en de voedingsstoffen gelijkmatig afgeven. Hierdoor wordt het gras dag na dag gelijkmatig gevoed. Dat resulteert in een egale groei en een gezonde, diepgroene graskleur.

DLF

graszaden

DLF is al meer dan 100 jaar actief in de grasveredeling en heeft een uitstekende staat van dienst op het gebied van rassenontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitszaden. Het werkt met uiterst moderne research & development faciliteiten ter ontwikkeling en beproeving van nieuwe rassen in
recreatiegrassen. Daarnaast beschikt het over een uitgebreid beproevingsnetwerk.

TerraCottem

bodemverbeterende producten

De bodemverbeteraar TerraCottem is ontwikkeld aan de Universiteit van Gent in België. Het bevat tal van componenten, waaronder zeoliet. TerraCottem verbetert de lucht- en waterhuishouding in de toplaag, buffert voedingstoffen,
stimuleert het bodemleven en bevordert de wortelgroei en ontwikkeling van jonge beplanting en grasvelden. Omdat het product veel water bindt, vermindert de noodzaak van irrigatie aanzienlijk. TerraCottem blijft over een reeks van jaren werkzaam en verdient zich daardoor ruimschoots terug.