Vitagro sponsort samen met Bio-Trio Villa Pardoes in Kaatsheuvel. Dhr. Hans Govers begeleidt hier als vrijwilliger het onderhoud van de tuin rondom de Villa. Dhr. Govers heeft Vitagro bereid gevonden de meststoffen te sponseren voor de gazons en de vaste planten/siergrassen.

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes krijgen zij de mogelijkheid hier een week lang gratis te verblijven. Villa Pardoes richt zich op zieke kinderen uit Nederland in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar oud.

Door de sponsering van de meststoffen steunen wij dit goede doel. Wij hopen dat de beplanting groeit en bloeit zodat de gezinnen hier volop kunnen genieten van de rust in de fraai aangelegde tuinen rondom de villa.

Voor de vaste planten en siergrassen kiezen wij voor een twee jaarlijkse bemesting in de vorm van Bio Summer. Deze organische meststof geeft een mooie rustige groei en zorgt voor een goede bloemzetting.

Voor de gazons wordt een Bio Autumn geleverd. Deze geeft de hele winter door een mooie donker groene kleur door een combinatie van magnesium en ijzer. Volgende zomer worden op de gazons de Bio Pre-Seed en de Bio Sport ingezet.

Wij hopen met onze bijdrage dat de gezinnen in Villa Pardoes samen van een onbezorgde week kunnen genieten.

Wilt u ook uw steentje bijdragen? Steun Villa Pardoes met een eenmalige of structurele bijdrage, en help met uw bijdrage de kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte.

https://www.villapardoes.nl/help-mee

Stichting Pardoes |V itagro